Tarieven

Kennismakingsgesprek en kort telefonisch consult

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten berekend. Ook niet als dit langer dan één uur duurt. Dit geldt ook voor korte telefonische adviezen.

Als na onze kennismaking uw vastgoedvraag helder is verwoord en u wilt dat ik verdere werkzaamheden voor u verricht, maak ik een offerte op.

Uurtarief

Mijn uurtarief hangt af van het kennisniveau wat ik moet inbrengen en het aantal uren dat ik in een kwartaal moet besteden voor mijn dienstverlening. Mijn uurtarief is afhankelijk van het aantal uren per kwartaal dat ik werkzaamheden voor u verricht.

Bij opdrachten, waarvan vooraf een goede ureninschatting van mijn werkzaamheden is te maken, kom ik veelal een vast tarief overeen voor mijn werkzaamheden.

Declaratie onkosten

De door mij gemaakte kosten van derden zoals onkosten voor het kadaster en voor de Kamer van Koophandel declareer ik.

Algemene Voorwaarden

Op mijn werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing of die voor consumenten standaard van toepassing. Uiteraard dien ik mij ook te houden ook de algemene voorwaarden en beroepseisen van de andere landelijke registers, waarbij ik ben aangesloten. Afhankelijk van het type opdracht kunnen deze ook van toepassing worden verklaard.