Ik ben geen traditionele makelaar

Ik onderscheid mij van de traditionele makelaar doordat ik mij op meerdere terreinen heb gespecialiseerd en al mijn kennis en ervaringen hiervan automatisch meeneem in mijn werkzaamheden voor u.

Mijn vastgoedexpertise

U kunt mij inschakelen als Registermakelaar / Registertaxateur, Vastgoedconsultant, Vastgoedprocesbegeleider, Vastgoedmediator, Gerechtelijk Deskundige, Commercieel Vastgoedbeheerder, maar ook als uw Vastgoedsparringpartner of als uw Vastgoedcoach. Ik was een van de eersten binnen de vastgoedbranche die oog had voor het rendement van het duurzaam en energiezuinig ontwikkelen van vastgoed. Dit heeft nog steeds volop mijn belangstelling, vooral ook vanwege de maatschappelijke meerwaarde.

Samenwerking

Met veel opdrachtgevers heb ik een lange relatie, die is gebaseerd op onderling vertrouwen en samenwerken naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Zo werk ik ook het liefst. Dit betekent overigens niet dat u mij niet kunt benaderen voor korte, eenmalige opdrachten. Uiteraard voer ik deze eveneens met plezier en naar uw tevredenheid uit. In mijn werk heb ik een open houding, zodat u mee kunt kijken wat ik voor u doe.

Afspraak

Neemt u contact met mij op voor een persoonlijk gesprek? Dan kunnen wij samen bekijken op welke wijze ik mijn expertise voor u kan inzetten! Dit is vrijblijvend en zonder kosten, ook als het gesprek wat langer dan een uur duurt.