Vastgoedbeheerder

Commercieel beheerder in uw vastgoedzaken

Bij het beheer van uw vastgoed of voor een vastgoedproject kan extra mankracht noodzakelijk zijn. Beheer van vastgoed dient altijd door te gaan. Soms zijn er pieken of is er een paar uur per week extra ondersteuning nodig.

Mijn taak kan hierin ondersteunend en/ of coördinerend zijn. Onderdeel van het beheer is dat ik transparant al mijn werkzaamheden met u deel door bijvoorbeeld e-mailberichten naar huurders en anderen altijd cc of bcc naar u op te sturen. Daarnaast maak ik per kwartaal een kort verslag met de stand van zaken en actiepunten. Nadat ik met u uw vastgoedvisie of vastgoedplannen heb besproken, bepaal ik graag hoe ik u van dienst kan zijn bij de uitvoering hiervan. In mijn huidige praktijk sta ik veel vastgoedondernemers bij in hun gesprekken met hun huurders. Veelal voer ik ook je jaarlijkse gesprekken met alle huurders om te zien of alles nog naar wens is en of er problemen zijn.

Dit wordt in het algemeen gecombineerd met een onderhoudsinspectie. Ik sta vastgoedondernemers dan ook bij om het onderhoud van hun vastgoed zo goed en zo (kosten)efficient mogelijk uit te voeren en in te plannen.

Vastgoed interim-management

Indien door omstandigheden, zoals ziekte, een overlijden of faillissement het vastgoedbeheer tijdelijk of voor een langere periode niet kan worden uitgevoerd, dan kan ik samen met samenwerkingspartners dit oppakken zodat hierin geen extra problemen gaan ontstaan.